• Fri
  • Sep 19, 2014
  • Updated: 8:13am

High notes

PUBLISHED : Tuesday, 22 May, 2012, 12:00am
UPDATED : Tuesday, 22 May, 2012, 12:00am

Go to the Young Post website, choose 'Listening' from the menu and find the sound clip for this week's article. It relates to the questions below Listen to this interview with Max Jones, a member of the boy band Two Streets, and then answer the questions

1 How is the band's latest single different from the other tracks on their album?

a. it wasn't written by them

b. it doesn't deal with teen issues

c. the lyrics are not in English

2 What emoticon does the single deal with?

a

c

b

3 What was the subject matter of the first song Max wrote?

a. a childhood pet

b. a family holiday

c. his brother's dog

4 Who does Max believe will win this year's New Voices?

a. he hasn't a clue

b. he says it would not be right for him to give his opinion

c. he hasn't made up his mind yet

5 How many members does the band Two Streets have?

a. the interview doesn't say

b. four

c. two: Max and Freddy

6 What was the first single Max ever bought?

a. he can't remember

b. Thriller, by Michael Jackson

c. A Long Time, by his uncle

7 What fact does Max remember about the first album he bought?

a. the record label it was on

b. the year it was released

c. how much he paid for it

8 Why did he buy this album?

a. he loved all the songs on it

b. he didn't - it was a present

c. his uncle told him to

9 How old was Max when he decided to become a singer?

a. he has never wanted to be anything else

b. when he bought his first album

c. when he was nine

10 What sort of music does he not like?

a. he doesn't say

b. he doesn't have any strong musical dislikes

c. songs with meaningless lyrics

11 What has been the best thing about winning New Voices for Max?

a. attracting thousands of fans

b. having a hit album

c. having the chance to perform live

12 Which of these statements is true?

a. Two Streets have never performed live.

b. Two Streets have yet to release an album.

c. Two Streets' debut album is a best-seller.

13 Which was the worst gig the band has had?

a. the first one they did after winning the TV show

b. there hasn't been a bad one yet

c. the gig they did last month

14 According to Max, what is the biggest perk of being famous?

a. the money they are earning

b. not being dependent on their families

c. the musical chances fame is giving the boys

15 The interviewer ends the interview ...

a. when Max tells him to

b. on a polite note

c. with a delicate question

Answers: 1. b, 2. b, 3. a, 4. b, 5. b, 6. a, 7. b, 8. a, 9. a, 10. b, 11. c, 12. c, 13. b, 14. c, 15. b

Share

For unlimited access to:

SCMP.com SCMP Tablet Edition SCMP Mobile Edition 10-year news archive
 
 

 

 
 
 
 
 

Login

SCMP.com Account

or