Mai Po residential project rejected

PUBLISHED : Thursday, 18 September, 2008, 12:00am
UPDATED : Thursday, 18 September, 2008, 12:00am
 

The Planning Department has rebuffed a developer that wants to build 21 houses and a clubhouse in the wetland buffer area near Mai Po. Rich Valley proposed easing the height restrictions from two to three storeys for the project, which covers a site area of about 9,000 square metres. The department said it failed to propose a sustainable wetland restoration scheme and demonstrate how it would reduce ecological impact on the wetland.

Share

 

Send to a friend

To forward this article using your default email client (e.g. Outlook), click here.

Enter multiple addresses separated by commas(,)

For unlimited access to:

SCMP.com SCMP Tablet Edition SCMP Mobile Edition 10-year news archive