• Sat
  • Dec 27, 2014
  • Updated: 12:33pm

What are you reading?

PUBLISHED : Friday, 22 January, 2010, 12:00am
UPDATED : Friday, 22 January, 2010, 12:00am
 

Polly and Joe are conducting a survey for their school newspaper. They are doing an article about what people read. Listen to the interviews they conducted with three students from another school. Then answer the questions.

Interview 1

1 Who conducts the first interview?

a. Kelly b. Joe c. Polly

2 What is the name and age of the student interviewed?

a. Joe/14 b. Kelly/15 c. Polly/15

3 What is his/her attitude towards reading?

4 What type of books does he/she prefer?

a. biographies b. both fiction and non-fiction c. whodunits

5 How many hours a week does he/she spend reading?

a. more than 10 b. less than 10 c. more than 15

6 Why does he/she not read magazines?

Interview 2

7 Why does this interview need to be done quickly?

8 Who reads the most?

9 Who is Peggy's favourite author?

10 How many hours a week does Peggy spend reading?

a. more than 10 b. not sure c. less than five

11 What sort of magazines does Peggy read?

a. movie mags b. sports mags c. fashion mags

Interview 3

12 How often does George read a book?

a. frequently b. occasionally c. often

13 What attracts George to a book?

a. the cover b. the plot c. the length

14 What sort of novels does Stephen King write?

a. love stories b. scary stories c. amusing stories

15 How often does George read a magazine?

a. never b. infrequently c. often

Answers:

1. c, 2. b, 3. b, 4. c, 5. a, 6. b, 7. a, 8. b, 9. c, 10. b, 11. c, 12. b, 13. b, 14. b, 15. b

Share

For unlimited access to:

SCMP.com SCMP Tablet Edition SCMP Mobile Edition 10-year news archive
 
 

 

 
 
 
 
 

Login

SCMP.com Account

or