Chit chat

PUBLISHED : Friday, 19 March, 2010, 12:00am
UPDATED : Friday, 19 March, 2010, 12:00am

Listen to these two conversations and then answer the questions.

Conversation 1

1 What is Betty's initial reaction to Kylie's first question?

a. interest

b. surprise

c. anger

2 How many of the Twilight novels has Kylie read?

a. two

b. every one of them

c. the two that have been made into movies

3 What prompted Kylie to talk about this with Betty?

4 According to the article, how many people interviewed believe in vampires?

a. more than three-quarters

b. less than a third

c. more than half

5 What is Betty's reaction to this information?

6 How many people said they thought they knew a vampire?

........ per cent

7 What is the meaning of the word 'garbage'?

a. objects of value

b. rubbish

c. antique objects

8 What has had a big effect on making people believe in vampires?

a. public opinion

b. a series of popular novels

c. a television series

9 What does Kylie offer to do for Betty?

a. get hold of more information for her

b. never bring up the topic again

c. introduce her to a vampire

Conversation 2

10 When did the shoplifting incident take place?

a. 16.15 hrs

b. 18.20 hrs

c. 14.15 hrs

11 Who was with the woman who was behaving strangely?

12 What was he wearing?

a. blue jeans and a T-shirt

b. red trousers and a patterned T-shirt

c. brightly coloured trousers and a plain T-shirt

13 Which is the female suspect?

14 Who was with Ginny on the shop floor?

15 What suddenly attracted Ginny's attention?

a. the boy stole a pair of jeans

b. the boy ran for the door

c. the boy fell on the floor

16 What does the detective suspect?

a. that this was an isolated incident

b. that it's the same person involved in several shoplifting incidents

c. that the shoplifting will now stop


1. b, 2. b, 3. a, 4. c, 5. c, 6. 20 per cent, 7. b, 8. b, 9. a, 10. c, 11. c, 12. c, 13. b, 14. c, 15. b, 16. b


Send to a friend

To forward this article using your default email client (e.g. Outlook), click here.

Chit chat

Enter multiple addresses separated by commas(,)

Related topics