• Sat
  • Oct 25, 2014
  • Updated: 8:02am

And how are you?

PUBLISHED : Tuesday, 29 November, 2011, 12:00am
UPDATED : Tuesday, 29 November, 2011, 12:00am
 

Last week, Max saw four people he hadn't seen for ages: Jon, Cindy, Patrick and Jenny. Naturally, he asked how they were. He wished he hadn't bothered. Listen to what each of Max's acquaintances had to say, and then answer the questions.

1 How do Max and Jon know each other?

a. they work for the same company

b. they were at school together

c. they are related

2 Jon is surprised Max hasn't noticed ...

a. what he was wearing.

b. the way he was walking.

c. his crutches.

3 What caused Jon's injury?

a. a sports accident

b. a car smash

c. his friend hit him

4 Why did Jon have to go to hospital for the second time?

a. to have his leg amputated

b. for an operation to reset the bone

c. because of an infection

5 Cindy is a lot ... than when Max last saw her.

a. slimmer

b. fatter

c. richer

6 What does she think caused her illness?

a. Thai food

b. her own cooking

c. Japanese food

7 What does she think the doctor was wrong about?

a. what was wrong with her

b. the cause of her illness

c. the treatment she needed

8 What helped Cindy recover?

a. time

b. lots of pills

c. an operation

9 What happened when the doctor gave Patrick some pills?

a. he got better quickly

b. he fainted

c. he vomited

10 Where did Patrick catch the eye infection?

a. in a hotel

b. at home

c. he doesn't know

11 Why has Patrick had to be careful at home?

a. so as not to pass the infection on to others

b. so the infection would get better

c. to please his doctor

12 Why did he have to wear dark glasses?

a. to look cool and mysterious

b. to protect his eyes from the light

c. to prevent him passing the infection to someone else

13 What should have told Max there was something wrong with Jenny?

a. she was looking pale

b. she was wearing only one glove

c. she was limping

14 What caused Jenny's injury?

a. a fight with her dad

b. a domestic accident

c. an argument at work

15 What got covered with blood?

a. the carpet

b. her dad's shirt

c. the family pet

16 What did her dad do when the accident happened?

a. he remained calm

b. he kicked the cat

c. he panicked

Answers:

1. b, 2. b, 3. a, 4. b, 5. a, 6. c, 7. b, 8. a, 9. c, 10. c, 11. a, 12. b, 13. b, 14. b, 15. c, 16. c

Share

Related topics

For unlimited access to:

SCMP.com SCMP Tablet Edition SCMP Mobile Edition 10-year news archive
 
 

 

 
 
 
 
 

Login

SCMP.com Account

or