“We wanted to achieve a warm and tranquil retreat feel, without the coldness of a hotel,” says homeowner Jennifer Edwards. Photography: Common Studio
“We wanted to achieve a warm and tranquil retreat feel, without the coldness of a hotel,” says homeowner Jennifer Edwards. Photography: Common Studio

A Hong Kong apartment is transformed by ripping out disastrous additions and blurring the lines between inside and out

  • Husband-and-wife design team Lim + Lu removed false ceilings and walls, and reinstated covered up windows to create a warm, tranquil Mid-Levels home
  • The dark, dingy 1,800 sq ft flat was so run down, the new owners had to convince themselves they weren’t ‘crazy’ to buy it

“We wanted to achieve a warm and tranquil retreat feel, without the coldness of a hotel,” says homeowner Jennifer Edwards. Photography: Common Studio
“We wanted to achieve a warm and tranquil retreat feel, without the coldness of a hotel,” says homeowner Jennifer Edwards. Photography: Common Studio
READ FULL ARTICLE