The kitchen, dining and sitting areas of Kenneth Yuen and Sabrina Jensen’s redesigned 397 sq ft apartment in Hong Kong’s Wan Chai district. Photo:  Michael Perini
The kitchen, dining and sitting areas of Kenneth Yuen and Sabrina Jensen’s redesigned 397 sq ft apartment in Hong Kong’s Wan Chai district. Photo: Michael Perini

‘We wanted a lighter, more airy place’: micro-apartment in Hong Kong remodelled to maximise space and let in more natural light

  • Kenneth Yuen and Sabrina Jensen were those rare home design clients in Hong Kong who were happy to have less storage, not more, in their new apartment
  • The result of its remodelling achieved their goals of letting in more daylight and having an open-plan home. Compromises had to be made in a small space, though

The kitchen, dining and sitting areas of Kenneth Yuen and Sabrina Jensen’s redesigned 397 sq ft apartment in Hong Kong’s Wan Chai district. Photo:  Michael Perini
The kitchen, dining and sitting areas of Kenneth Yuen and Sabrina Jensen’s redesigned 397 sq ft apartment in Hong Kong’s Wan Chai district. Photo: Michael Perini
READ FULL ARTICLE