Holloway Li used screens throughout the house to divide private areas from more public ones. Photos: Nicholas Worley Holloway Li used screens throughout the house to divide private areas from more public ones. Photos: Nicholas Worley
Holloway Li used screens throughout the house to divide private areas from more public ones. Photos: Nicholas Worley

How British architects Holloway Li remodelled a listed Westminster flat to marry an Edwardian art nouveau exterior with Qing dynasty interiors

Respecting both the Confucian ideal of form and matter existing interdependently, and the heritage of the Grade II-Listed building, the architects divided rooms with rosewood screens to preserve privacy without undue formality, added bespoke furnishings to fit the spaces and provided room to display the client’s art collection

Topic |   Architecture and design
Holloway Li used screens throughout the house to divide private areas from more public ones. Photos: Nicholas Worley Holloway Li used screens throughout the house to divide private areas from more public ones. Photos: Nicholas Worley
Holloway Li used screens throughout the house to divide private areas from more public ones. Photos: Nicholas Worley
READ FULL ARTICLE