The Garage after the renovation by Rem Koolhaas, with a translucent polycarbonate 'skin' on its facade that reflects the surrounding trees. Photo: SCMP Pictures The Garage after the renovation by Rem Koolhaas, with a translucent polycarbonate 'skin' on its facade that reflects the surrounding trees. Photo: SCMP Pictures
The Garage after the renovation by Rem Koolhaas, with a translucent polycarbonate 'skin' on its facade that reflects the surrounding trees. Photo: SCMP Pictures

Architect Rem Koolhaas on a mission to preserve historic buildings and the past

Pritzker award winner who designed CCTV headquarters in Beijing avoids creating dramatic new shapes and retains traces of history when renovating old structures and redefining their use

The Garage after the renovation by Rem Koolhaas, with a translucent polycarbonate 'skin' on its facade that reflects the surrounding trees. Photo: SCMP Pictures The Garage after the renovation by Rem Koolhaas, with a translucent polycarbonate 'skin' on its facade that reflects the surrounding trees. Photo: SCMP Pictures
The Garage after the renovation by Rem Koolhaas, with a translucent polycarbonate 'skin' on its facade that reflects the surrounding trees. Photo: SCMP Pictures
READ FULL ARTICLE